Saturday, 12 August 2017

Rutin Weekend

Aktiviti setiap hujung minggu memang akan bawak anak keluar ke taman jalan-jalan,jumpa kawan diaorang..yelah rumah sekarang memang tak ada kawan..masuk je rumah tutup pintu memang tak nampak orang..lagi pun budak-budak kat sini memang tak merayau..kat swimming pool pun tak ada budak melepak..

Nak bagi anak-anak berkawan bagi diaorg happy enjoy selepas 5 hari belajar..pegi sekolah balik sekolah..kami pun bawaklah diaorg jumpa.kawan-kawan kat taman..



  Muka EL happy je..

Danish pulak sibuk nak mintak abg tolak dalam stroller

Yang lain-lain tak sempat nak snap gambar dah melompat dengan kawan-kawan..

Cuaca hari ni tak berapa baik..dalam pukul 6 lebih hujan dah turun..jadi terpaksalah kami balik sebab takut 2 babies ni demam..dah la baru je baik demam..

Jadi sesi bermain sambung esok pulak..biasanya Sabti & Ahad memang setiap.petang kat sini melainkan kalau kami blk kampung atau jalan-jalan memang tak muncul..kesian kat kawan anak-anak tertunggu-tunggu..yelah kan..seminggu 2 hari je jumpa kat taman..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...