Friday, 11 August 2017

Dari Laguna Biru ke Putra One

November,2016 kami berpindah ke Putra One Bukit Rahman Putra.Akhirnya keluar jugak dari Laguna Biru.

Dah hampir 6 tahun kat sana terpaksa keluar sebab nak tukar circle..dari biasa2 ke yg lain dari kebiasaan kami.




First time jejak kaki kat sini hati mmg dah suka..rasa semangat nak kerja..yelah..kami suami isteri kita worked from home je..so bnyk masa habis kat rumah je..jadi penting sgt utk dptkan rumah yg blh buat office dan blh besarkan 5 kids ni dgn selesa.

Masa nak pindah pun 3x kami packed barang tp x jadi move out..sayang sgt nak tinggalkan Laguna Biru..tp kena kuatkan hati..masa tak tunggu..kami kena terus upgrade..tukar circle kami.



Anak2 pun suka sebab kat sini ada swimming pool so tak payah nak cari hotel yg ada swimming pool lagi..anak-anak pun ada aktiviti nak buat.

Sambung lagi next post EL dah nangis..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...