Monday, 22 September 2014

Kisah Hari Koko dan coklat Malaysia di Mid Valley


Antara event yg aku tunggu adalah hari Koko dan Coklat.Sejak berminat menceburi industri Coklat ni..aku kene buat reserach dan study sikit Industri Coklat..cita-cita aku tinggi..bukan hnya setakat kecil-kecilan tapi target aku sampai nak buakak kilang..haha (tinggi angan2 aku kan...)

Yang pastinya tarikh tu aku dah booked dengan mr hubby.Before nak ke mana-mana..next week acara wajib ke Mid Valley dulu..dan aku juga nak berjumpa dengan akak dari NS Galleria yang bertanggungjawab membuka hati dan minda utk terjebak ke Industri ini. Banyak benda aku nak belajar kat situ nanti..

Before this..aku pernah get involve dengan beberapa biz lain..macam Pekasam lah..sanggup aku berulang alik ke Tasik Raban untu ambik stok..dan bnyk lagi business aku..tapi semuanya tak jadi..nak dapat yang sesuai memang seksa!!..sape suruh aku tak belajar betul2 kan..mentor pun takde..so untuk biz kali ni..mentor dah dikenal pasti..ilmu pun dah tau nak cari di mana cuma TINDAKAN..yeay..kuasa TINDAKAN..takpe jd siput tp jd lah siput terbo!!..haha dah mengarut aku ni...

So aku akan update kisah aku lepas menghadiri event ni..semoga Allah permudahkan urusan aku dan perjalanan aku untuk mencari kekayaan dunia dan akhirat...



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...