Saturday, 27 September 2014

Kisah aku dan Banana Cheese.

Tekak teringin sangat nak merasa apa itu Banana Cheese...
Mungkin bagi sesetengah orang dah makan dan dah muak dengan Banana Cheese.Bagi aku yang tak berkesempatan nak merasa kesedapan Banana Cheese tu.. memang nak sangat mencari..

Akhirnya...
Ku ketemu juga dengan Banana Cheese yang diidamkan..jumpa kat Ilyn Cendol House Kuang.

Kat atas ni gambar kedai ilin cendol house kepunyaan Bob Lokman.Terletak di Kuang.


Nah ambik ni Banana Cheese...

Rasanya sedap la jugak..rasa nak makan lagi..Mr Hubby tak excited dan langsung tak interested dengan pisang ni..(dia tak suka kuih...haha senang hidup aku kan??x payah buat kuih.... )
Ada sesetengah kedai yg aku tengok (tgk kat FB..) pisangnya besar2..tapi kat sini dia potong kecik2..jadi tak mual nak makan..

Itu je cerita kali ni pasal Banana Cheese..selain tu nak promote jugak kedai Abg Bob Lokman yang kat Kuang tu..(korang kenal tak Bob Lokman siapa??..)



ni dia..artis tu....abg Bob Lokman
(gambar dari Mr Google)
X sempat jumpa lagi dengan Abg Bob Lokman ni..

Kat kedai dia ada macam2 makanan yang sedap2...macam Laksa,Mee Udang,Mee Kari ,Cendol,ABC,Banana Cheese,Cucur Udang..Pagi pulak dia ada jula sarapan..macam-macam ada.....Try la datang sini kalau berkesempatan..memang terbaik!!!.

Ini sahaja kisah aku dan Banana Cheese untuk kali ini..nak mencari tempat lain pulak..kot2 ada yang lagi sedap atau pelik..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...