Monday, 11 September 2017

Percubaan berniaga coklat entah keberapa kali...


Hai semua...

Misi men'coklat' bermula kembali...
Entah percubaan keberapa kali tak tahulah...

Sebenarnya bukan masalah nak hasilkan coklat tu jadi punca bisnes tersangkut..

tapi...

Masalah pemasaran yang jadi punca utama knp bisnes aku x bergerak...

Patutlah mentor ada sebut..buatlah makanan yang sgt sedap..org makan sampai pengsan..kalau x tahu nak pasarkan pun x guna..

Ada betul juga tu...

Last week baru start join Program ' LIKE METHOD'
Belajar FBAds online je..

Tgh belajar lagi..harap lps khatam ilmu dalam Like Method ni dapatlah buat sales untuk coklat..

Nanti dah khatam ilmu dalam tu kita tgk..apa yang boleh dibuat..harap ada peningkatan sales..

Sbbnya..

Sebelum ni buat fbads sesuka hati..yg like semua org bukan Malaysia...penat je buat CW cun-cun..

Yg like bukan org kita...😀😀💪

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...